Kaffesump blir knäckebröd

Fortsätter på kaffespåret och tipsar om Paul Svensson @paulskok och Maträddarna. Har programmet undgått någon? Idag testade jag att göra knäckebröd av kaffesump och dagsgammalt levainbröd. 300gr bröd (blötte upp lite), 100gr kaffesump, 50gr smör, 1 msk fänkålsfrö, 1/2 msk dillfrö, 2 msk flingsalt (spara lite till garnering), 50 gr smör & balanserade sedan upp med lite vetemjöl. Mixade allting! Kavlade, naggade och in i ugn 150 grader (står 130 grader i svt-receptet). Blev 2 plåtar! Någon annan som provat? 

#svinntips #kaffe #kaffesump #brödsvinn #brödrester #svinn #minskamatsvinnet #hållbart #miljötänk #användsvinnet #rester #maträddarna #paulsvensson #svt 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *